Helvetia 

0
Rendeljen termékeket további 15000 Ft értékben és a szállítási költség ingyenes lesz!

Leg >>

Termékek

Hogyan vásárolhat

Rendelés

A rendelés a Helvetia Apotheke-nél egyszerű, gyors és jól áttekinthető. Rendelési lehetőségek:

  1. Egyszeri rendelés katalógusból részletesebben >>
  2. Rendszeres küldemények (egyedülálló szolgálat az ügyfelek számára) részletesebben >>

Mivel két különböző vásárlási módszerről van szó, nem lehetséges a termékeket a katalógusból és egyben a rendszeres küldeményekből is megrendelni, de végrehajthat egy rendelést a katalógusból és egy másik rendeléssel pedig megrendelheti a termék rendszeres kézbesítését. A rendelés lehetőségeit az Elérhetőségek >> részben tekintheti meg.

Szállítás

1. Katalógus

Szállítási és kezelési költség 1.390 Ft, 15.000 Ft rendelési érték felett a szállítási költség ingyenes! Az árut kényelmesen kézbesítjük az ügyfél címére, mint kézhez vett csomagot. Az áru kiszállítása legkésőbb egy hét a megrendelés elfogadásának idejétől.

2. Rendszeres küldemény

A postaköltség nem fizetendő (az összes kiadás a cég nevére van. Abban az esetben, ha a terméket kipróbálásra kínáljuk INGYENES, akkor a postaköltség az első küldeménynél 1.390 Ft). Az árut rendszeresen 20 napos ciklusokban kézbesítjük postai úton..

Fizetési feltételek

1. Katalógus

Az árut megrendelheti utánvétellel, vagy számlára (kizárólag törzsvásárlók számára).

2. Rendszeres küldemény

Az árut számlára küldjük néhány hetes lejárati idővel.

Áru visszaküldése és reklamáció

Abban az esetben, ha nincs megelégedve az áruval, indoklás nélkül két héten belül visszaküldheti, és mi visszafizetjük Önnek a pénzt (ha az áru már ki volt fizetve).

A termékek garanciájának időtartama 24 hónap. A termékek élettartama korlátozott a konkrét termék alkalmazhatósági idejével, amely minden terméken „Minimális szavatosság”-ként van feltüntetve. A társaság garantálja, hogy a vevő a termékeket mindig minimálisan 6 hónappal a minimális minőség megőrzés időtartamának lejárata előtt kapja meg, az általános időtartam 12-30 hónap. A küldemény kézhezvétele után, kérjük, ellenőrizze le az árut és bármilyen hiba észlelésénél vegye fel velünk a kapcsolatot. A társaság a reklamáció elbírálására, kézhezvételtől számított 30 napon belül és a vevő tájékoztatására az elbírálás eredményéről.

 

Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, olvassa el a válaszokat a gyakori kérdésekre ITT>>

 

 

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke