Helvetia 

0
Rendeljen termékeket további 15000 Ft értékben és a szállítási költség ingyenes lesz!

Leg >>

Termékek

Egyedülálló szolgáltatás az Ön egészsége számára

A rendszeres küldemény bebiztosítja az Ön által kiválasztott termék rendszeres adagolását 20 naponta egyenesen az Ön postaládájába kedvezményes áron postaköltség nélkül.

A mennyiség korlátozása maximum 2 termék.

Ideális mindazok számára, akik (nek):

  • rendszeresen szükségük van bizonyos termékekre (kezelések esetében, amelyek hosszabb terápiát igényelnek, mint például a fogyás, ízületek gondozása)
  • nem szeretnének egyszerre sokat rendelni és sok pénzt költeni
  • meg szeretnék tudni, milyen hatással van rájuk a termék és ez alapján eldöntenék, hogy továbbra is szeretnék-e fogyasztani vagy nem

 A sikeres egészséggel való törődés titka a rendszeresség!

Csupán az étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása lehet jótékony hatással az Ön egészségére. Azoknál a fogyasztóknál, akiknél a termékek „nem hatnak” általában az a gond, hogy a többségük elfelejtette szedni, sőt elfelejtette megvenni azokat. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleinknek sok más gondjuk is van, és nem gondolhatnak mindenre, ezért döntöttünk úgy, hogy mi fogunk emlékezni Önök helyett. Rendszeres időközönként – 20 naponta elküldjük a napi ajánlott adagot az Ön által kiválasztott termékből, hogy mindig elegendő mennyiséggel rendelkezzen, rendszeresen tudja fogyasztani és elérje a megfelelő hatását. A terméket a legkényelmesebb módon kézbesítjük – közvetlenül az Ön postaládájába.

Ingyenes szállítás!

Abban az esetben, ha rendszeresen rendeli a terméket, garantálni tudjuk, hogy a termék szállításával kapcsolatos költségeket is mi álljuk (tehát a postaköltség ingyenes).

Rendszeres akciók és ajándékok!

Rendszeresen lehetőséget adunk új termékek kipróbálására az egészsége megóvásának érdekében kedvezményes áron, és izgalmas INGYENES ajándékok megszerzésére is.

Ez nem egy klub – nincsenek kötelmek, sem más elkötelezettségek!

Abban az esetben, ha úgy dönt,hogy nem felel meg Önnek a rendszeres küldemények rendszere, vagy más terméket szeretne kipróbálni stb. bármikor megszakíthatja, törölheti a küldemények kézbesítését – csak ne feledje erről a tényről tájékoztatni az ügyfélszolgálatot. Természetesen véghezvihet egyszeri vásárlást is a katalógusunkból.

Kockázat nélküli rendelés

Soha nem kérjük, hogy előre fizessen, még a rendszeres küldemények kézbesítésekor sem. Mindig pár hetes lejárati időt kap, hogy eldönthesse, hogy a termék megfelel-e az elvárásainak. Abban az esetben, ha ez nem így van, visszaküldheti a terméket az átvétel napjától számítva 14 napon belül.

 

  © 2010-2023 Helvetia Apotheke